Saturday, August 20, 2016

Youtubers/Bloggers made me buy it


Hello dear readers!

Today I will write to you about the products that I bought because of YouTubers and bloggers. Added tot the truth is that I was pretty good at researching things before buying them. That said I still can choose the wrong shades or it is not good for my skin, or hair, etc. Fortunately, all of this products, I am presenting to you today is good in my opinion. Since I have been in this blogger / YouTuber circle, I can see what's going on in the background and that some products are only advertised on the blog or on the channel for the money. I like people who can stay authentic and I seems to have a good selection of these persons. After the products, in brackets I will write down the blogger / youtuber, who reccomended, of course, if I still remember it.

Aussie 3 Minute Miracle deep nourishing mask: Ever since I bought it, I did not worry about my hair. I fallen in love after the first use. My hair is healthier, brighter and softer. I love the smell of it, the packaging is very practical. (YouTuber / Blogger: Viszkok Fruzsi)NYX HD Photogenic Concealer: If you follow us, we are sure you know this NYX product,
because it was one of the favorites in my summer list. Creamy texture, not drying and good coverage.

Tangle Teezer Hair Brush: I'm still mad at myself for thinking about it for this long to buy it or not. Still unbelievable to me that a hairbrush made such a difference to my life. I can not remember the last time combing my hair hurt. (YouTuber / Blogger: Viszkok Fruzsi)


Morphe 35W eyeshadow palette: Poor palette is still being tested, because there was not much chance for me to use it. And when I wanted to try some colors, I had no appropriate brushes or something similar. In any case, I am very happy about the purchase and see many opportunities here. (YouTuber / Blogger: Sofia Grijak Ilicic, Niki called the Rúzsnyom blog / youtube channel)


Avon Gel Finish (Levander sky): This nail polish is in my summer favorites list for two years. Especially, because I like the color. A very unique color, perfect for the summer period. (YouTuber / Blogger : Tanja Medic)Afrodita Cosmetics Remove Spots! drying acne gel: Though my face are miles better and cleaner compared to a couple of years ago, even now I get spots/acne. This product has been sunk into the drawer and rarely used it to, but I noticed that it cleares the smaller acne effectively. By the time I got up in the morning I no longer felt the bump from the pimple. (YouTuber / Blogger: Emilija Milojevic)


L'oréal Casting Sunkiss Jelly hair lightening gel: It's been a couple years since I dyed my hair and since then I am satisfied with it, but I am a type of person who likes variety in this area, so I was glad that there is such a possibility, especially when it came to me that I want to lighten my hair. I have not used it more than once, but in the near future I plan to use up the entire tube. For only using once it has not made a big change, only the people near me or know me well, or who closely watches my hair will notice the change. I really like the naturally lighter hair, as if the sun had sucked out a little color. (Karin Dragos, Alexandra ForHerVlog the channel).


Do you have products, which you just bought, because of a blogger or YouTuber recommended?

 (HU) Sziasztok drága olvasók!

Ma azokról a termékekről fogok nektek írni, amelyeket különböző YouTube-osok és bloggerek hatása miatt vettem meg. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én elég jól utána szoktam nézni a dolgoknak mielőtt megvenném őket. Igaz, mindig benne van a pakliban hogy nem jó árnyalatot választok, nem felel meg a bőrömnek, hajamnak stb. Szerencsére mindegyik termékről, amit ma bemutatok nektek jó véleményem van. Mivel én is ebben a blogger/youtuber körben mozgok, látom mi folyik a háttérben és hogy némelyik termék csak a pénz miatt van hirdetve a blogon, vagy a csatornán. Szeretem azokat, akik hitelesek tudnak maradni és úgy látszik van érzékem ezen személyek kiválasztásában. A termékek után, zárójelben odafogom írni annak a bloggernek/youtube-osnak a nevét, aki hatására megvettem, természetesen ha még emlékszem rá.

Aussie 3 Minute Miracle mély tápláló pakolás: Amióta megvettem, egyáltalán nem aggódom a hajamért. Már az első használat után beleszerettem. A hajam sokkal egészségesebb, fényesebb és puhább. Az illatát is imádom, a kiszerelése pedig nagyon praktikus. ( Youtuber/Blogger : Viszkok Fruzsi

Nyx HD Photogenic korrektor:  Ha követtek, akkor biztos tudjátok, hogy ez a Nyx termék a nyári kedvenceim közt is ott volt. Krémes állagú, nem szárítja a felületet, amire fel lett kenve, jól fed. 

Tangle Teezer hajkefe: Még most is mérges vagyok magamra, hogy olyan sokáig gondolkodtam azon, hogy meg vegyem-e vagy sem. Még most is hihetetlen, hogy egy hajkefe ekkora változást hozott az életembe. Már nem is emlékszem mikor fájt utoljára a gubancos hajam kifésülése. ( Youtuber/Blogger : Viszkok Fruzsi

Morphe 35W szemhéj púder paletta: Szegény paletta még mindig tesztelés alatt van, mert még nem volt annyi lehetőségem használni. Amikor pedig szerettem volna egyes színeket kipróbálni, akkor nem volt megfelelő ecsetem vagy valami hasonlók. Mindenesetre nagyon örülök a vételének és számos lehetőséget látok benne. ( Youtuber/Blogger : Sofija Grijak Ilicic, Niki a Rúzsnyom nevű blog/youtube csatornáról ) 

Avon Gel Finish (levander sky): Ez a körömlakk is szerepel a nyári kedvenceim listán már két éve. Főleg a színe miatt szeretem ennyire. Egy nagyon egyedi szín, tökéletes a nyári időszakra.  ( Youtuber/Blogger : Tanja Medic )

Afrodita Cosmetics  Remove Spots! pattanás szárító gél: Habár az arcom mérföldekkel szebb és tisztább a pár évvel ezelőttihez képest, pattanásaim még most is vannak. Ezt a terméket elsüllyesztettem a fiókba és csak ritkán jutott eszembe, hogy nekem ilyenem is van, de azt észrevettem, hogy a kisebb pattanásokra hatékony. Reggelre mire felkeltem már nem éreztem a dudort vagyis már nem volt kipúposodva a pattanás. ( Youtuber/Blogger : Emilija Milojevic )

Loréal Casting Sunkiss Jelly hajvilágosító zselé: Már jó pár éve nem festem a hajam és azóta elégedett is vagyok vele, viszont egy olyan típus vagyok, aki szereti a változatosságot ilyen téren, ezért örültem, hogy van egy ilyen lehetőség is, pont akkor amikor rám jött, hogy világosítani szeretném a hajam. Még csak egyszer használtam, de a közeljövőbe tervezem elhasználni a teljes tubust. Az első használat után még nem történt nagy változás, csak az veszi észre aki ismer és nagyon figyeli a hajam. Nekem nagyon tetszenek ezek a természetes hatást keltő világosabb hajtincsek, mintha a nap szívta volna ki. ( Karin Dragos, Alexandra a ForHerVlog csatornáról ) .

Nektek vannak olyan termékeitek, amiket csak azért vettetek meg, mert egy YouTuber vagy blogger használja és ajánlotta?

-Kisses,
Tina2 comments:

 1. They seem like good products, though! And I love using NYX lip products :)


  Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
  www.cielofernando.com
  FACEBOOK | INSTAGRAM

  ReplyDelete
 2. Love these products:) Kisses Happy Weeekend:)
  Novopost:http://openklosetfashion.blogspot.pt/2016/08/kodachi-azeitao-sushi-restaurante.html#disqus_thread
  Instagram:@openklosetbykarina

  ReplyDelete