Tuesday, February 2, 2016

The giveaway winners are...


Hello!

Egy újabb sikeres nyereményjáték végére értünk. Tudjuk, hogy mindenkit a győztesek neve érdekel, de mi még szeretnénk előtte elmondani pár mondatot. Ígérjük, hogy nem lesz hosszú.
Köszönjük mindenkinek aki részt vett. Reméljük, hogy továbbra is követni fogtok bennünket, sok meglepetéssel készülünk. Szeretnénk Đorđe Baščarević-nek is megköszönni az együttműködést, és hogy lehetővé tette, hogy két olvasónk is boldogabb legyen egy szuper nyereménnyel. Mindképpen látogassatok el a Facebook oldalára, ha egyedi, de hordható ruhadarabok után keresgéltek.  

Miután leellenőriztük, megállapítottuk, hogy mindenki teljesítette a feltételeket. A nyerteseket a random.org segítségével választottuk ki. Mind a ketten értesítve lesznek és 48 órájuk van jelentkezni. Ha ez nem történik meg új nyertest hirdetünk.

A kék croptop és Reél csoki nyertese: Paróci Renáta
A barna croptop és Reél csoki nyertese: Nadja Savic-Lakobrija

Gratulálunk! :)

I opet smo stigli na kraj  jednog uspešnog nagrađivanja. Znamo da svakoga interesuju imena pobednika, ali pre toga želimo nekoliko rečenica da vam kažemo. Obećavamo da neće biti dug tekst. 
Zahvaljujemo se svim učesnicima. Nadamo se, da ćete nas pratiti i ubuduće, spremamo vam puno iznenađenja. Želimo da se zahvalimo Đorđe Baščareviću na saradnji i što je omogućio da naše čitatelje osveje super nagrade. Savetujemo vam da pogledate njegovu facebook stranicu i njegove kolekcije. 
Konstatovale smo da je svaki učesnik ispunio pravila. Koristile smo random.org sajt da izvučemo podednike. Oni će biti kontaktirani i imaće 48 sati da nam se jave u suprotnom moraćemo da izvučemo novog pobednika. 

Pobednica plavog croptopa i Reél čokolade je: Paróci Renáta
Pobednica braon croptopa i Reél čokolade je:  Nadja Savic-Lakobrija

Čestitamo! :)

2 comments: