Wednesday, August 12, 2015

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} -Időutazás (Time travel)


Hello mindenki!

Bizonyos szituációkban szeretném, ha lennének különleges képességeim. Az időutazást arra használnám, hogy emberekkel találkozhassak. Ha a múltba utazhatnék megbecsülnék minden percet, amit a szeretteimmel tölthetek és nem fecsérelném az időt felesleges és negatív dolgokra. Sokszor kívánom, hogy bárcsak ismerhetném a saját és a barátom tatáit, mert ő nagyon sokat mesél róluk és tudom, hogy sokat jelentettek neki. Voltak olyan dolgok, cselekedetek, amelyekre nem vagyok a legbüszkébb, de semmiféleképp nem használnám arra az időutazást a múltba, hogy valamit megváltoztassak. A jövőbe csak egyszer utaznék, hogy meglássam ott tartok-e ahol szeretnék, minden rendben van-e és ha igen, akkor megnyugodnék. Ha nem, akkor tudnám, hogy cselekednem kell, ha nem akarom, hogy minden rosszra forduljon. 
Ami miatt nem szeretném, hogy egy ilyen képesség a birtokomban legyen az az, hogy valószínűleg sokat utazgatnék az időben és elfelejteném élni a jelenlegi, rendes életem. 

Ti hogyan vélekedtek az időutazásról?

(ENG) In some situations, I want to have special abilities. I would use time travel to meet people. If I could travel back in time I would appreciate every minute that I can with loved ones, not wasting time on unnecessary and negative things. I often wish to know only my own and my boyfriend's grandfathers, because he talks a lot about them and I know it meant a lot to him. There were certain things, deeds, which I'm not proud of, but in no way ever used time travel into the past to change something. I would travel to the future only once in order to see that everything is how I like it to be and everything is alright and if so, then I will be fine. If not, then I would know how to act if I do not want everything to go wrong.

I do not want such an ability to be in my possession, because I probably do a lot of traveling through time and forget to live in the present, my normal life.

What do you think of time traveling?


- Kisses,
Tina

No comments:

Post a Comment