Wednesday, March 25, 2015

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Az első...(My first...)


Hello!

A vkp sorozat e heti részében 10 kérdésre fogok válaszolni. Végig futva a kérdéseket volt olyan aminek a válaszára nem emlékeztem, de igyekszem törni az agyam hátha időközbe eszembe jutnak, vagy ha anya felkel a délutáni sziesztájából megkérdezem őt is. Valószínűleg ő tudni fogja a válaszokat.

(ENG) In the VKP series this week I'm going to answer 10 questions. Running through the questions I did not remember the anwers for some of them, but I try a little harder, maybe I will remember them in the meantime, or if my Mother gets up from her nap I ask her. Probably she will know the answers.

1.Az első szó, amit kimondtam:
Itt már kikértem a segítséget és kiderült, hogy az első szavam a kamilla volt. Igaz és úgy mondtam, hogy kailla. Már ebből is látszik, hogy nem egy átlagos gyerek voltam. :P
Mi first word:
Here I asked for help and found out that my first word was chamomile. True, and I said
kailla. I was not an ordinary child. :P


2.Az első plüss állatom:
Egy fehér elefánt volt. Nagyon szerettem, sokáig aludtam vele. Végül baleset érte, mert leesett az egyik szeme és pihenő pályára lett téve.
My first stuffed animal:
It was a white elephant. I loved and slept with him for a long time. Finally a little accident happened with him, because of one his eyes fell so he retired.


3.Az első szerelmem:
Húhaaa.... Nehéz kérdés. Attól függ, hogy értelmezzük a szerelem szót. De félretéve a filozofálást én azt hittem, hogy szinte minden barátomba szerelmes voltam. Aztan jött a jelenlegi barátom és rájöttem hogy az előzőek, nem hogy szerelem nem volt, de még sz se.
My first love:
Pheww.... difficult question. It depends on how we interpret the word love. But putting aside the philosophizing I thought that I was in love with almost all my boyfriends. Then came my current boyfriend and I realized that the previous ones, were not even L from love.


4.Az első csók:
Jesszusom, hogy én mennyi magazint, cikket meg tanácsot olvastam el mielőtt megtörtént az első. Utólag visszagondolva vicces volt a szituáció. Valamiért azt gondoltam, hogy majd én fogom eldönteni, hogy az első csók mikor fog megtörténni. Hát ez nem így volt. Teljesen váratlanul ért, fel se tudtam rá készülni. Csók közben is azon gondolkoztam, hogy ez most az amire gondolok?! Jól van, elsőre semmi sem mehet tökéletesen.
My first kiss:
OMG, I don't even know how many magazine article I read before my first kiss. In retrospect, it was funny thinking back to the scene. For some reason I thought that I will decide when the first kiss will happen. Well, that was not the case. Totally unexpected, I could not prepare for it. I was thinking during the kiss that: This what I think it is?! Well, for the first time there is nothing that will go perfectly.


5.Az első legjobb barátnő:
Az oviban ismertem meg és jó pár évig elválaszthatatlanok voltunk. Hogy mikor és miért távolodtunk el nem tudom, sajnos. Ma már nem tartjuk a kapcsolatot.
My first best friend:
We've met in kidergarten and for a couple of years we were inseparable. When and why we never spoke again after I can not remember, unfortunately. Today we do not keep in touch.


6.Az első házi kedvenc:
Az első házi kedvencem Peti volt. Peti sziámi macska volt és egy igazi társ. Szerette a kényeztetést és simogatást, minden bajomat neki mondtam el először. Mindig a figyelem középpontjában kellett, hogy legyen, ezért sokszor okozott fejfájást anyáéknak.
My first pet:
My first pet was Peti. Peti was a Siamese cat and a true companion. He loved the pampering and caressing I said him all my troubles first. He always had to be in the spotlight, so often he gave my Mom a headache.


7.Az első macskajaj:
Azon szerencsések közé tartozok akik még nem élték át ezt az érzést, szóval ehhez nem tudok sokat hozzáfűzni.
My first hangover:
I'm one of those lucky people who have not lived through this feeling, so I can not add much to this.


8.Az első munka:
Hivatalosan még nem volt munkám. Nemsokára fejezek a Jogi egyetemen, a munka lehetőségeket ez utánra várom.
My first job:Officially, I didn't have a job. Soon I will finish my studies in law school, I wait for employment opportunities after this.


9.Az első koncert:
Az első koncertemen 2013-ban voltam Melcsivel Münchenben. A One Direction Take me home turnéján vettünk részt. Életem egyik legboldogabb napja és legkalandosabb időszaka volt. 
My first concert:
My first concert was in 2013, in Munich wit Melissa. We participated in the One Direction Take Me Home tour. It was one of the most adventurous and the happiest day of my life.


10.Az első sminktermék:
Már elsős koromban elkezdtem versenytáncolni és versenyekre is járni, ezért elég korán külön sminkes táskám volt. Hogy pontosan mi volt az első termékem, nem emlékszem, de valószínűleg szemhéjpúder vagy alapozó.
My first make-up item:
Already in first grade I started dancing in competitions and go on tournaments, so it was pretty early when I had my own makeup bag. Exactly what was the first product I can not remember, but probably an eyeshadow or foundation.


Ha van kedvetek kommentben írjátok meg a ti válaszaitokat. Kíváncsian várom őket.

If you would like to tell me your firsts in the comments please do. I would love to read them. 


-Tina

No comments:

Post a Comment