Wednesday, February 11, 2015

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 3 kìvànsàg (If i had 3 wishes)


Hello!

(ENG) This topic is a little more serious. If I really would have three wishes I wish for things what money can not buy. During the times, I had to realize that this is the true value and the money does not buy happiness, but it is not a negligible factor in today's world, unfortunately. 


(HU) Ez a téma egy kicsit komolyabb. Ha igazából lenne 3 kívánságom olyan dolgokat kívánnék amiket pénzen nem lehet megvenni. Az idők során rá kellett jönnöm, hogy ezek a valós értékek, a pénz nem boldogít minden esetben, de a mai világban nem elhanyagolható tényező, sajnos.


1. wish: Health
Anyone who has been ill, know that we would give everything just to be healed. The worst feeling is knowing that we can't help, so one of my wish would sure be that me and my loved ones will always be healthy.

1. kívánság: Egészség
Aki már volt beteg, az tudja, hogy mindenét odaadná csak hogy meggyógyuljon. A legrosszabb érzés a tehetetlenség, ezért az egyik kívánságom biztos az lenne, hogy én és a szeretteim mindig legyenek egészségesek.
2. wish: The people who are important to me always be by my side.
Life do not make much sense without friends and family. For me it is very important that people who support me, who I stand by even in difficulties and also whom I would be able to do anything be with me.

2. Kívánság: Azok akik fontosak nekem mindig legyenek velem. 
Barátok és család nélkül nincs túl sok értelme az életnek. Számomra nagyon fontos, hogy legyenek emberek akik támogatnak, akik mellett kitartok még a nehézségekben is és akikért bármire képes lennék.

3. wish: My job is my dream job
It's no secret that a career is very important to me. I do a lot in order to have a job in the near future, which I love.

3. Kívánság: Olyan munkám legyen amilyenre vágyom.
Nem titok, hogy nekem nagyon fontos a karrier. Sokat teszek annak érdekében, hogy a közeljövőben olyan munkám legyen, amit szeretek.


What is your 3 wishes?

Mi a ti 3 kívánságotok?-Kisses,
Tina8 comments:

 1. és milyen munkát szeretnél? jobbanmondva mi az álom munkát? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vigyázz! Kész! Posztolj! (vkp) keretein belül lesz egy olyan téma is hogy Álommunka. Ott majd leírom részletesen és mindenki választ kap a kérdésre. :) Addig is kövessetek bennünket.

   Delete
 2. Az első kívánságot nagyon átérzem. Bár csak egy "kisebb", általánosabb betegségem van - asztmás vagyok -, de épp elég álmomat vette el, túl sokszor voltam hozzá kétségbe esett, hogy ne utáljam eléggé. Viszont nem akarok többé egészséges lenni... Vagyis nem az, hogy nem akarok, de... az már nem én lennék :) Már hozzászoktam, ráadásul az, hogy nem tudok többet kosarazni, sportolni, rengeteg más tevékenységet mutatott meg. Így jutottam el például a blogokhoz is. :)
  A második kívánsággal szintén így vagyok. Suz'n-nél olvastam, hogy elvesztette a nagymamáját, viszont így lett az, aki. Én is így vagyok vele. Tudom, hogy előbb-utóbb el kell engednem mindenkit, hogy nagyon fog fájni, de muszáj. És ki tudja, talán ezek a legrosszabb dolgok is jó dolgokkal járnak. :) Mindenesetre örülök, hogy ilyen őszintén tudtunk írni ezekről a személyes dolgokról. Jó érzés olvasni, bele kíváncsiskodni a többiek álmaiba, vágyaiba.
  Az előttem szóló kérdése engem is érdekel - amúgy. Mi lenne ez az álom munka? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A rossz dolgokban is van valami jó. Általuk leszünk erősebbek, fejlődik a személyiségünk. Ezektől lettem én is az, aki, és ez nagyon jó meglátás. Köszi, hogy ez megírtad. Az álom munkám még egy kicsit ,,titokban'' fog maradni. Lesz majd olyan téma is a vkp-n ami erről szól. :)

   Delete
 3. Az egészség nálam is szerepel, az álommunkáról nem írtam, mert lesz ilyen VKP is, valamikor... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, ezért is írtam csak ennyit róla. Már várom, hogy megválaszolhassam a kíváncsiskodók kérdését.:)

   Delete
 4. Great post

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete