Wednesday, December 17, 2014

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Karácsonyi kívánság (Christmas wishlist)


Hello!

Én már olyan három hónapja Karácsonyi lázban égek. Alig vártam már  a decembert. A szobám is új dizájnt kapott, délután pedig feldíszítjük a fát és az egész házat. Mindezek mellett természetesen az ajándékokon is töröm az agyam. Kb. egy hete, Melissa megkérdezte, hogy én mit szeretnék karácsonyra de semmi nem jutott eszembe. Rájöttem, hogy annyira elvoltam foglalva azzal, hogy másoknak mit veszek, hogy azon nem is gondolkoztam, hogy én mit szeretnék kapni. Én az a fajta ember vagyok akinek ha valamire szüksége van vagy valamit szeretne kapni, akkor azt megmondja, ha kérdezik. Nekem is jó, mert olyan dolgot kapok, amire vágytam és a másik félnek is jó, mert nem kell tovább gondolkodnia az ajándékomon. Ez a téma kapóra jött, így felsorolhatom a kívánságaimat, amelyek időközben eszembe jutottak. Ha valaki már megvette nekem az ajándékot, és az nincs ezen a listán ne szomorkodjon, lehet az éppen nem jutott eszembe. Az viszont biztos, hogy minden ajándéknak örülni fogok és előre is köszönöm mindenkinek. 


(ENG) I am in the Christmas mood for over 3 months now. I could not wait December to come. My room has a new design also and I decorated the tree and the whole house in the afternoon. In addition, of course I can't stop thinking about gifts to buy. Approx. one week ago, Melissa asked me what I want for Christmas, but nothing came to mind. I realized that I was so busy with what to buy for other people, thatI forgot to think about what I would like to receive. I'm the kind of person who if I need anything or want something if you ask I will tell you. It is good for me, because I get what I wanted and to other is also good, because they do not have to continue to think of my gift. This topic came in handy, so I listed my wishes that come to mind in the meantime. If someone has already bought me a gift, and it is not on this list they should not be sad, maybe it is just not come to mind. In any case, I'm glad for all the gifts and thank you in advance for everyone.

1. Kötött térdzokni - Knitted knee-high socks


2. Ékszer tartó amin a nyakláncaim is elférnek - Jewellery holder that can fit my necklaces
3. Feliratos, csillogós vagy plüss párnák - Sparkly pillows or pillows with writing on them
4. Feliratos pólók - T-shirts with a saying
Kedvenc idézeteim: 
My favorite quotes:
 5. Tartán mintás sál, sapka, kalap - Tartan patterned scarf, cap, hat6. Legyező ecset - Fan brush7. Süti tartó/tároló - Cookie jar8. Boka csizma - Ankle boots


 9. Szőrme mellény - Fur vest


Ha ez sem lenne elég, akkor nézzétek meg a We heart it oldalamat. Onnan is sok ötletek tudtok szerezni.
If this is not enough for you check out my We heart it page for more ideas.


- Kisses,
Tina

14 comments:

 1. Love the fur vest and knee high socks!

  Check out my new post Here!!!

  ReplyDelete
 2. Like absolutely everything. Especially pillows and jewellery holders.

  http://oksiblueberry.blogspot.gr/

  ReplyDelete
 3. Plüss párna és a szőrme mellény tetszik nekem is!!! Kívánom hogy teljesüljön, Boldog Karácsonyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm szépen. Boldog Karácsonyt neked is:)

   Delete
 4. Great post

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Great gift ideas!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete