Tuesday, December 23, 2014

Last minute Holiday hair, make up and outfit


Hello!

The most beautiful time of the year and one of the most stressfull and busy as well. This time everyone is so busy and rush even to the last minute to buy the perfect gift to someone who they love. We helped you a little bit more about gifts and what to buy which you can read HERE. When you already have the gifts and you decorated all and the Christmas dinner is also prepared, you can only a little time left to figure out somehow what to wear for the occasion. A little makeup and hairstyle would be a good idea. But how, or what? Relax! I can help you! Leave it to me! I'll show you a simple makeup that is perfect for any Christmas party, three simple hairstyle's and three outfit ideas. These are all pieces, which can be found in your closet as well. Let's start!

Az év legszebb időszaka egyben az egyik legrohanósabb és legidegeskedősebb is. Ilyenkor mindenki azzal van elfoglalva, hogy még az utolsó pillanatban is megvegye a tökéletes ajándékot annak, akit szeret. Mi is segítettünk nektek ebben egy kicsit, amiről bővebben ITT olvashattok. Amikor már megvannak az ajándékok és minden ki van díszítve, a karácsonyi vacsora is készülőben, akkor juthat csak eszünkbe, hogy valahogy mégis csak fel is kell öltözni az alkalomhoz. Egy kis frizura és smink sem ártana. De mit és hogyan? Nyugi! Segítek ebben is! Bízd csak ide! Mutatok egy egyszerű sminket, ami minden karácsonyi party-ra tökéletes, három egyszerű frizurát és három ruhaötletet. Mindezeket olyan darabokból, ami a te szekrényedben is megtalálhatóak. Kezdjük is!Make up - Smink

After the foundation, I put concealer on the places that need more cover up. I contour my face a little bit with bronzer, then I will put on blush for a little more color on my face.

Az alapozó után, korrektort teszek a problémásabb helyekre. Bronzosítóval kontúrozom egy kicsit az arcomat, majd pirosítóval adok egy kis színt is neki. 

Foundation / Alapozó: L'oréal Paris Infallible 24H (130 True Beige)
Concealer / Korrektor: NYX HD Photogenic Concealer (CW04 Beige)
Bronzer / Bronzosító: E.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder (St Lucia)
Blush / Pirosító: Manhattan Pastell Pretties Cheek Cream (Call me rosemary)


I put on a cream colored eyeshadow across my eyelid and contour the outer part of the eye with a light browns shade. With a black eyeliner I do winged line. Then with a shimmering gold eyeshadow add a little sparkle on the inner corner of the eye and the center of the eyelids. I finish my eyes with mascara. I use the light brown eyeshadow for my eyebrows as well.

Egy halvány krém színű szemhéjpúdert teszek az egész szemhéjamra, majd egy barnásabbal kontúrozom a szem külső részét. Fekete szemhéjtussal húzom ki a szemem macskásra. Arany csillogó szemhéjpúdert teszek a szemhéjam közepére és a belső szemzugba egy kis csillogásért. Szempillaspirállal fejezem a szemem. A szemöldökömet is ezzel a halvány barnával húzom ki.

Eyeshadow / Szemhéjpúder: 
Avon True Color eyeshadow (Mocha Latte)
Avon Eyeshadow (Cocoa Glow)
Catrice Cosmetics Absolute Eye Colour (090 Before Or After Eight?)
Eyeliner / Szemhéjtus: Essence Liquid Ink Eyeliner (Black)
Mascara / Szempillaspirál: Maybelline New York The Rocket Volum' Express (Black Noir)


I outline my lips with a red lip pencil then fil it in and after I put on a dark red lipstick.

A számat bordós ceruzával körberajzolom, majd bordós szájrúzzsal festem ki.

Lipliner / Kontúrceruza: Avon Color Trend
Lipstick / Szájrúzs: Avon lipstick (Golden Wine)
Hair - Haj


I did three hairstyle's for you. Each one is really simple and you need only 4 things to do them.

Három frizurát készítettem nektek. Mindhárom nagyon egyszerű és csak 4 dolog kell hozzájuk. 1. Heatless curly hair - Hő nélküli göndör haj

Last night I washed my hair and dried, but not completely. (You may leave it wet as well.) I twisted my hair, and then wrapped it in a bun on the top of my head and secured it with a big fluffy hair tie. (It's important to do with a bigger, softer hairtie or scrunchie, because the regular one will leave marks in your hair.) I slept with this, and the next day took it apart.
Just my fingers I combed out my hair and apply oil on my hair from my ears down and then sprayed a little hair spray. The wavy/ curly hairstyle is done without heat.

Előző este megmostam a hajam és megszárítottam, de nem teljesen. (Lehet vizesen is hagyni.) Megsodortam a hajam, majd az egészet egy kontyba tekertem a fejem tetején egy egy nagy puha hajgumival összefogtam. (Fontos, hogy egy nagyobb, puhább hajgumit használj vagy egy olyan, ami anyaggal van bevonva, mert a sima hajgumi nagyon éles nyomokat hagy majd a hajadban.) Ezzel aludtam, majd másnap szétszedtem.
Csak az ujjaimmal átfésültem, hajolajat tettem a fülemtől lefelé eső részre, majd fújtam rá egy kis hajlakkot. Kész is a hő nélküli hullámos frizura.2. Side ponytail - Oldal copf 

Wrap your hair on the back to one side. Grab your hair  and tie it with a matching hairtie, then put in an accessorie of your choice to hide the hairtie. It can be anything, you do not have to use a bow like I did. And you're done!

Hátul tekerd meg a hajadat, hogy az összes csak az egyik oldalán legyen. Fogd össze egy a hajadhoz illő hajgumival, majd tegyél bele egy kiegészítőt, hogy eltakard a hajgumit. Ez bármi lehet, nem muszáj, hogy masni legyen. És kész is.3. Simple sidebun - Egyszerű oldalkonty

Just as the previous one, gather the hair to one side and then tie it with a hairtie, but do not pull your hair completely over. Leave it halfway. Adjust to taste, to look good, then add an accessorie of your choice. I have not used bobby pins, because it was not necessary, but you can if you need it. That's it!

Ahogy az előzőnél is, a hajadat gyűjts össze az egyik oldalra, majd fogd össze egy hajgumival, de ne húzd át teljesen a hajadat. Hagy úgy a felénél. Igazítsd ízlés szerint, hogy jól álljon, majd tegyél bele egy kiegészítőt, hogy ne látszódjon a hajgumi. Én nem használtam hullámcsatokat, mert nem volt rá szükség, de ha neked rakoncátlan a hajad, nyugodtan csatold le. Kész is! Did you see how easy it was? Which one is your favorite out of the three? 1. 2 or 3?

Ugye milyen egyszerűek voltak? Nektek melyik a kedvencetek a három közül? 1, 2 vagy a 3?Outfits - Outfitok

I show you three outfits. I put it together with simple pieces, which I found in my closet. I hope I can give you some inspiration for your Holiday outfit as well.

Három outfitot és mutatok nektek. Egyszerű darabokból állítottam össze, amelyeket a szekrényemben találtam. Remélem adhatok velük némi inspirációt a ti öltözéketekhez az ünnepekre. 

Outfit 1
Outfit 2  
Outfit 3 
Which outfit would you choose for a Holiday dinner? Write me in the comments!

Ti melyik összeállítást választanátok egy Karácsonyi vacsorához? Írjatok nekem kommentárt!

Kisses,
Melissa

14 comments:

 1. Hi girl!! Special post today!! love soo much your hairl and your makeup!!espoecially the lipstick!! all your outifits were cool but my fravorite i think it was the last one!! so girly and romantic!! kisses!

  www.fashionizein.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Glad you like it this much! :)

   Delete
 2. All of these ideas are absolutely fabulous! I just adore the hairstyle you created. It is so pretty!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Love all the looks!

  Check out my new post Here!!!

  ReplyDelete
 4. Lovely post my favorite ones are no 1 outfit and hair :)

  http://corleonka.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Have a very merry holiday! Love these looks. So beautiful!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Kathleen! <3 Have a verry merry Holiday too!! :)

   Delete
 6. you guys have such a beautiful blog:)
  and this post especially is super cool, i can see that you have put a lot of thought and time into it <3

  my fave outfit here is the one with the white jumper and the glitter skirt, so pretty!

  lots of love xx
  Nee from ROSECANDLE11

  ReplyDelete