Tuesday, November 11, 2014

Review: Schauma dry-shampoo


Hello!

The clock rings in the morning, ahh ... I sleep a little bit more. The clock is ringing again. Uh-oh, I'm late! I look in the mirror and my hair is a disaster and it could use a wash, but I do not have time. In this case, a dry shampoo comes in very handy. Refreshes the hair and at least I survive for a day without washing. (Too frequent shampooing is not good for the hair.) In today's post: I'll tell you my opinion about Schauma dry-shampoo and I will show pictures of how I use it.
We can find this in DM shops and ther are on sale a lot of times, in that case there are 260 dinars (about 2,2 euros), and otherwise is 300 dinars (2,6 euros). I think the price is perfect, as compared to other dry shampoo and also in terms of quality.


The smell is pleasant and the best way I can describe it is a clean, very refreshing with a slight lemon scent. Before each blowing shake well, so it do not leave an unpleasant white, powdery trail in the hair. Many dry shampoo I've ever tried, were very strong and powerful concentration and powdery scent. Therefore, I had to keep the air in so I can use it, because it made me cough every time. And for the durability was also very low. Schauma dry shampoo keeps my hair fresh all day long.
There was a time that I have used it two days in a row and I got the same perfect results. My hair is refreshed, it does not appear grease and remained so throughout the day. In addition to the smell I love in this the most is that also makes my hair aappear bigger and voluminous and sometimes I blow my hair after it is freshly washed to give it a little more volume.
I know you are thinking about it's awesome and good, but there sure are a BUT somewhere. The truth is that there is only a single tiny thing. I think it runs out quickly. This is my personal opinion. But it may just be because I use it a lot. I threw out the third bottle and I'm sure that I will buy a new one this week, because I can not live without it. So the only thing I would change is the size. Otherwise, I am completely satisfied with it and this is the best I've used. (I tried two other before.) If this statement would change, then I will let you know. :)


(HU) Reggel csörög az óra, ahh... alszok még egy picit. Újra csörög az óra. Ajjaj, elkések! Belenézek a tükörbe és a hajam katasztrófa és rá férne egy mosás, de nincs rá időm. Ilyenkor nagyon jól jön egy száraz sampon. Felfrissíti a hajat és legalább még egy napig kibírja mosás nélkül. (A túl sűrű hajmosás nem tesz jót a hajnak.) A mai posztban elmondom a véleményem a Schauma száraz samponról és képekben meg is mutatom, hogy én hogyan használom.
Nálunk a DM üzletekben lehet megtalálni és sűrűn van leárazáson, ilyenkor 260 dinár körül mozog, különben pedig, olyan 300 dinárba kerül. Árban szerintem tökéletes, a többi száraz samponhoz képest és hatását tekintve is. 
Az illata kellemes és legjobban úgy tudnám leírni, hogy tiszta egy kis frissítő, nagyon enyhe citromos illattal. Minden fújás előtt jól fel kell rázni, így nem hagy kellemetlen fehér, púderes nyomot a hajon. Sok száraz samponnak, amit eddig próbáltam, nagyon erős púderes koncentrációja volt és erős illata. Ezért használat közben vissza kellett tartanom a levegőt, mert köhögtem tőlük. És azoknak a tartósságuk is nagyon alacsony volt. A Schauma száraz samponja egész nap frissen tartja a hajamat.
Volt olyan alkalom, hogy egymás után két nap is használtam és ugyanolyan tökéletes eredményt kaptam. A hajam felfrissült, egyáltalán nem látszódott, hogy zsírosodna és úgy is maradt a nap folyamán. Az illata mellett én azt szeretem benne a legjobban, hogy dúsítja is a hajamat és olykor a frissen mosott hajamra is fújok, hogy adjak neki egy kis dússágot.
Most arra gondoltok, hogy ez mind szép és jó, de biztos van egy DE ott valahol. Az igazság az, hogy egyetlen egy apró dolog van csupán. Szerintem gyorsan kifogy. Ez a személyes véleményem. De lehet, hogy csak azért, mert sokat használom. Most dobtam el a harmadik üveggel és biztos vagyok benne, hogy még a héten veszek egy újat, mert nem tudok nélküle élni. Szóval az egyetlen dolog, amit változtatnák rajta az a mérete. Egyébként viszont teljesen meg vagyok vele elégedve és ez a legjobb, amit eddig használtam. (Két másikat próbáltam ez előtt.) Ha ez a kijelentésem változna, akkor tudatni fogom veletek. :)


Now I will show you how I use it. It's very simple!
Most pedig megmutatom, hogy én hogyan is használom. Nagyon egyszerű! 
This is my hair in the morning. :D
Ilyen a hajam reggel. :D
It needs a little uplifting. :)
Ráférne egy kis tuningolás. :)
First, tame the beast! So, comb out. :)
Először is szelídítsük meg a szörnyeteget! Azaz fésüljük ki. :)
Hello Nemo! :)
Helló Némó! :)Here's the secret weapon! :)
Íme itt a csodafegyver! :)I go around the whole of my head section by section.
Tincsenként haladok körbe az egész fejemen. 

I spray on the back and front as well. This is important for a perfect result.
Hátul és elöl is befújom. Ez fontos a tökéletes összhatás érdekében.I massage the product in a little throughout the whole of my head, then comb and style it.
Kicsit belemasszírozom a terméket, hogy kifejtse hatását az egész fejemen, majd kifésülöm és ízlés szerint formálom.
And it's done!! Much better! :D
És kéééész! Máris jobb! :D
Here is a before and after picture for you to see the difference. 
Íme egy előtte-utána kép, csak, hogy teljes képet kapjatok a hatásáról. 
I give this product 10 out of 10. Do you already tried this? What's your favorite dry shampoo? Let me know in the comments! :)
Én 10-ből 10-t adok erre a termékre. Ti próbáltátok már? Melyik száraz sampon a ti kedvencetek? Írjátok meg nekem kommentben! :)

Have a wonderfull day and don't forget to smile!
Kisses,
Melissa

Legyen szép napotok és ne felejtsetek el mosolyogni!
Puszi,
Melissa

14 comments:

 1. Looks great and very convenient!

  Check out my new post Here!!!

  ReplyDelete
 2. I've never actually tried dry shampoo but this sounds so helpful and such a difference In the before and after photos so will look out for this in the shops!!
  www.roxancolex.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. You should try it. It will make your life easier. :)

   Delete
 3. great effect!
  http://zielonoma.blogspot.it/

  ReplyDelete
 4. Great post

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. This looks like a great product. Thanks for sharing!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  ReplyDelete