Friday, October 10, 2014

Real Life Disney Princess: Snow WhiteHello!

(ENG) So many of you really liked my spring Elsa outfit from Frozen. So I decided to do more of these Real Life Princess outfits for you. I modernized and put together an outfit with everyday clothes for me and make it available to all my Disney-fan readers. 

In today's post: Disney's first animated movie princess, Snow White was modernized for you. My mustard-colored pants you have already seen it in a previous outfit. Two years ago I bought it in Greece in the local market. The royal blue blouse was a gift. My yellow shoes are from H&M. The red bag is Marcello, but an older model. I found it in my grandmother's closet and she gladly gave it to me. And I did not tell her no. :) 
Although my hair is not as black and not as short, that did not stop me from dressing up like Snow White. I curled my hair with a flatiron and pinned up. I can't forget the famous red lips so I did my makeup to be wearable as an autumnal make-up. I think it's also perfect for a fall outfit with some ankle boots and leather jacket. I, however, this time, tried to stay true to the original.

Do you like this outfit? Which Disney princess would you like to see me modernize next time? Write me a comment. :)


(HU) Nagyon tetszett nektek a tavaszi Elsa outfitom a Jégvarázsból. Így úgy döntöttem több hercegnőt is modernizálok és minden napi ruhákkal teszem elérhetővé számomra és minden Disney rajongó olvasóm számára. 
A mai posztban Disney első egész estés rajzfilmjének hercegnőjét, Hófehérkét modernizáltam nektek. A mustár színű nadrágot már láthattátok máskor is. Két évvel ezelőtt Görögországban vettem a helyi piacon. A királykék blúzom ajándék volt. A sárga topánkám H&M. A piros táska pedig Marcello, de egy régebbi modell. A nagymamám szekrényében találtam és szívesen nekem adta. Én pedig nem mondtam rá nemet. :) 
Bár az én hajam nem ében fekete és nem is rövid, ez nem akadályozott meg abban, hogy ha egy napra is, de Hófehérke legyek. A hajamat hajvasalóval begöndörítettem és feltűztem. Az elmaradhatatlan piros ajkakat sem felejtettem el és egy hordható őszies sminket is csináltam ehhez az összeállításhoz. Szerintem egy őszi outfitnek is tökéletesen megfelel egy bokacsizmával és egy bőrkabáttal. Én azonban ezúttal, az eredetihez próbáltam hű maradni. 

Nektek hogy tetszik ez az összeállítás? Melyik Disney hercegnőt szeretnétek, hogy modernizáljam következő alkalommal? Írjatok nekem kommentet. :)- Melissa

16 comments:

 1. You look amazing, love the outfit
  xx

  http://losaway.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Great pics!
  http://hiddenndreamms.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. I can sleep a lot. So my friends used to call me sleeping beauty. I think I wouldn't mind being that =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like to sleep to! I wouldn't mind being that eather! :D

   Delete
 4. Really like this idea! Love the look dear, you really pulled it off well
  x

  Check out my new post

  http://bffbestfootforward.blogspot.co.uk

  ReplyDelete