Wednesday, August 27, 2014

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Házikedvencek (Pets)


Hello!

(HU) Ezt a témát már nagyon vártam. Nekünk mindig különleges állataink vannak. Petra, a macska egy külön fogalom. Kis rondaság volt amikor megszületett, a testvérei mind találtak gazdát, ő szegénykém pedig senkinek sem tetszett. Megmaradt nekünk. Hálát adok a sorsnak, hogy ez így történt. Anyukám kezelésbe vette, benti macska lett belőle, és egy kis princilla (a princess és a törpilla szóból), ahogy én hívni szoktam, lett belőle. Petra, nem egy tipikus macska, szinte semmi macskás nincs a viselkedésébe. Mivel tudtam, hogy képekben nem tudom nektek olyan hűen bemutatni őt, ezért csináltam egy videót róla. Remélem tetszeni fog nektek.

Petra mellett van még két kutyánk is. Pamacs az idősebb, és egyben az egyik legnormálisabb családtag, habár már elég öreg és megvannak a saját rigolyái. A másik legendás állatunk Muki, ő egy malamut és egy golden retriver keverék. Melissa kutyáinak a fia. Minden percben bohóckodik, képet is nehezen tudtam róla készíteni mert csak le-föl szaladgált 250 km/h-ás sebességgel. Minden este megszoktam nyúzni, addigra kifárad és jobban engedi.

Mindegyik állatunkról szerintem egy külön könyvet tudnék írni, ezért most nem is akartam annyira belemerülni, csak szerettem volna bemutatni őket.

(ENG) I was really excited for this topic. We always have special animals. Petra, the cat is a special topic. She was small and ugly when she was born, all of her siblings found home, nobody liked the poor thing. She's left for us to keep. I thank my lucky stars that it happened. My mom took care of her, made her an indoor cat and she became a princilla (came from the two words, the princess and the word Smurfette), as I like to call her. Petra is not a typical cat, almost nothing is like a cat in her, especially the behavior. Because I knew that pictures can not introduce her properly I made a video about her. I hope you will like it.

There are two dogs besides Petra. Pamacs is the older, and one of the most normal member of the family, although he is quite old and has it's own things. Another legendary animal of ours is Muki, he's a Malamute and a Golden Retriever mix. Melissa's dogs son. Hes is like a clown in every minute, so hard for me to take a picture of him just because he is running up and down 250 km / h speed. Every night I play with him until he is tired and by that time he allows me everything. 

About each one of my pets I think I could write a separate book, but I did not want to go into so much detail this time, just wanted to show them to you.

-Tina

5 comments:

 1. Gyááá, Petra olyan mint Chili csak más a színe :D Ugyanezeket produkálja pepitában. Nagyon szép cica, látszik hogy ő a főnök :D
  A kutyik is édesek, mosolyognak úgyhogy boldogok :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, ő a főnök:) Minden úgy kell hogy legyen ahogy Petra akarja:P

   Delete
 2. Thanks for your comment!
  I follow you via GFC, now its your turn :)

  www.sophias-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete