Wednesday, July 16, 2014

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Megunhatatlan film ( The movie that never gets old )


Dirty Dancing 2
Több mint 10 évig verseny táncoltam ezért érthető a szenvedélyem a táncos filmek iránt. A Dirty Dancing a táncos filmek egyik örökzöldje. Szerintem egyszer már mindenki látta, így most nem húzom a történet elmesélésével az időt. Az első részét is imádtam, de számomra a második része megunhatatlan. Ha életemben még csak egyszer utazhatnák valahova akkor az a hely Kuba lenne. Temperamentumos ember vagyok, és eltudnám képzelni magamat Kubában. Éppen a múlt héten arról beszélgettünk anyukámmal, hogy úgy szeretnék egyszer  az utcán belebotlani egy csapat táncoló emberbe és spontán beállni közéjük / velük táncolni. Ha a szobámban lenne rejtett kamera, mostanra biztos hogy mindenki az én koreográfiáimon és a táncon röhögne amit én Dirty Dancing 2 közben lejtettem. Már tudom fejből a forgatókönyvet a zenék szövegeit, ennek ellenére a film mindig kivált belőlem érzelmeket. Előhozza a szenvedélyes énemet. 
Remélem, készülni fognak ehhez hasonló filmek, hogy a gyerekeimnek is legyen mit rongyosra nézniük. :)

With over 10 years of competitive dancing therefore it's understandable my passion for dance movies. Dirty Dancing is one of the first and best dance movies of all time. I think everyone has already seen it at least once, so I do not want to waste your time with the story. I loved the first movie, but the second one never gets old for me. If in my life I could only travel somewhere but just once it would be Cuba. I am a temperamental girl, and I could imagine myself in Cuba. Just last week we talked with my mom about that I want to run into a group of dancing people on the street and dancing spontaneously with them. If there were a hidden camera in my room, everyone would be laughing at my choreography while I was watching Dirty Dancing 2. I know the script by heart and the texts of all the music, yet the film always trigger emotions out of me. Brings out my passionate self. 
I hope that they will make these kind of movies in the future for my kids and they can watch them over and over and over again. :)
- Tina


Harry Potter 1-7Sokféle filmet megnézek és szeretek. Örök romantikusként imádom a romantikus filmeket, persze ha táncolnak is benne az még plusz pont a táncos múltamnak köszönhetően. Szeretek jót nevetni a vígjátékokon, izgulni az akció filmeken és rettegni a horror filmek alatt. Mégis az a film, vagyis film sorozat, ugyanis több részből áll, amit bárhol, bármikor megnézek az a Harry Potter. Mindig is vonzottak a misztikus lények és a varázslattal kapcsolatos dolgok. Még kicsi voltam sokszor reméltem, hogy nekem is van valami rejtett képességem, ami majd egyszer csak felbukkan, amikor elég idős vagyok. Eddig még nem történt meg, de még reménykedni lehet. Nem igaz? :) Az első részt még a moziban néztem a szüleimmel és szó szerint elvarázsolt a film. Mindig vártam az új részt és mai napig izgulok a filmen, pedig tudom mi történik. Ezzel a filmmel nőttem fel és soha nem tudnám megunni. A szívem mélyén én is egy roxfordi diák vagyok és nem mugli. :) 

I watch and love a wide variety of films. I am a hopeless romantic and I love romantic movies, of course, if theres dancing in it too, that is just a plus point due to my dancing past. I like a good laugh on comedy, to be axcited on action movies, and scared during horror movies. Yet the movie or movie series a watch anywhere at any time is Harry Potter. I've always liked things about the mystical creatures and magic. Many times when I was little I was hoping that I have some hidden skills that will suddenly pop up when I'm old enough. So far it has not happened yet, but you can still hope. Right? :) I watched the first part at the movie theater with my parents and I was literally enchanted by the film. I was always waiting for the next part to come out and till this day I'm always nervous when I watch it even if I already know what's going to happen. I grew up with this movie and I could never get tired of it. In the bottom of my heart, I am a student at Hogwarts and not a muggle.

- Melissza

6 comments:

 1. Love these films, I watch Harry Potter over and over, such a fantastic film :) x

  ReplyDelete
 2. Én is nagyon szeretem a DD 2. részét, nekem jobban tetszik, mint az első :) No meg a Harry Potter filmek sem elhanyagolhatóak :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem is jobb a második rész, de hát izlések és pofonok:)

   Delete
 3. Never seen Havana Nights, but looks like a great movie :)

  floralconstellation.com

  ReplyDelete