Wednesday, July 30, 2014

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Csillagjegy ( The sign of the zodiac )


Hello!A mai témánk a csillagjegy. Nem akarunk benneteket unalmas definíciókkal és leírásokkal untatni, ezért kiválasztottunk néhány jó és rossz tulajdonságot a csillagjegyünkről és elmondjuk, hogy ezek az állítások mennyire igazak ránk. A móka kedvéért azonban nem magunkról mondjuk el, hanem egymásról. Hiszen lassan 8 év barátság után elég jól ismerjük egymást. :) Tina csillagjegye az ikrek. Melissa csillagjegye a mérleg. 
Mi a te csillagjegyed? Mondd el nekünk kommentben. :)Tina - Ikrek
Jó tulajdonságok:
Energikus: 
5/5 Tina igenis energikus. Nála nincs olyan, hogy valamit lassan csinálunk. 
Okos: 
5/5 Nem csak azért mondom, mert a legjobb barátnőm, de tényleg igaz. Sokat tanul és sokat is tud. Olyan összefüggéseket talál dolgokban, hogy néha én is nézek. Számára nincs lehetetlen.
Kommunikatív: 
5/4 Azért adok erre négyest, mert igaz, hogy kommunikatív, de megválogatja azt, hogy kivel kommunikál és ezt tisztelem benne. 
Ötletes:
5/5 Nagyon jó ötletei vannak és feltalálja magát szorult helyzetekben is. Nem szereti ha valami sokáig ugyanolyan és unalmas, ezért mindig valami új dolgon töri az eszét. 
Szellemes: 
5/5 Az egyszer biztos. Ha mi ketten összeülünk, akkor annak tuti röhögés a vége. De nem csak a vége, az eleje és a közepe is. :D
Alkalmazkodó:
5/3 Részben talán, de inkább a saját véleményét preferálja és jobb, ha mások alkalmazkodnak hozzá. De én ezt soha nem néztem egy rossz tulajdonságnak.
Független:
5/5 Nagyon szeret utazni és ha lehet, akkor most rögtön is menne valahova. Néhány dologra természetesen szüksége van indulás előtt, de ha az megvan, akkor mehetünk is.Rossz tulajdonságok:Felületes: 
5/1 Ez egyáltalán nem mondható el róla. A teljes ellentéte ennek.
Nyughatatlan: 
5/5 Nem értem ez miért lenne egy rossz tulajdonság. Mindig menne, mindig csinálna valamit és nem tud sokáig egy helyben maradni. Én ezt szeretem benne. 
Fondorlatos: 
5/5 Én ezt sem tartom egy rossz tulajdonságnak. A szakmájában szüksége is lesz rá. Olyan terveket eszel ki és olyan megoldásokat, hogy csak pislogok. Mai napig lenyűgöz.
Határozatlan: 
5/1 Tina mindig tudja mit akar és mit nem, teljes mértékben határozott. Szerintem ez egy jó tulajdonság nála és ezért alkotunk mi olyan jó párost, mert én a teljes ellentéte vagyok ennek. 
Aggódó: 
5/4 Igen, aggódó típus. Bár általában az aggodalma jól megalapozott. 


Divat:''Kevésbé ragaszkodik a minőségi termékhez''
5/3 Nem az a legfontosabb dolog a számára, inkább legyen az a ruhadarab kényelmes és álljon jól rajta, de nem egy utolsó szempont a számára.           
"Változékony energiát hordoz magában, ezért hangulatának megfelelően öltözködik, akár ellentmondó stílusokat is váltogat, visel." :
5/5 Igen, úgy öltözik, amilyen hangulata van, de szerintem sokan így vagyunk még ezzel. Szereti feszegetni a határokat és kipróbálni új stílusokat. Sosem félt ettől.
"Jellemzően sok cipője, kiegészítője van." : 
5/2 Egyáltalán nincs sok kiegészítője és annyira nem is kedveli őket. Cipője is annyi van, amennyi szükséges. 
"Csillogó, érdeklődő tekintetét gyakran emeli ki szemfestékkel, és különösen fontos lehet számára, hogy ajkait megerősítse szájfénnyel, rúzzsal.": 
5/1 A teljes ellentéte ennek. Minimális smink, csak amennyi szükséges és neki éppen ez áll jól. 
-Melissa Tináról


Melissa - Mérleg

Jó tulajdonságok:


Kedves: 
5/5 Ez Melcsire teljes mértékben igaz, néha még olyan emberekkel is, akik egyáltalán nem érdemlik meg. Ő egyszerűen ilyen, nem tud nem kedves lenni. 
Nyugodt, békés: 
5/4 Hozzám képest nyugodt és békés, de azért néha úgy bepörög hogy még én is nehezen tudom követni.
Idealista: 
5/5 El van foglalva, hogy kihozza magából a maximumot és hogy fejlessze a személyiségét. Gyakran motivál engem is és másokat is, hogy megtalálják önmagukat.
Művészi: 
5/5 Teljes mértékben egyezek ezzel az állítással. Nincs olyan dolog, amihez Melcsinek ne lenne kézügyessége és hajlama. 
Diplomatikus:
5/5 A kedvességéből kiindulva nem tudja és nem is szereti az embereket megbántani. Ez nem azt jelenti, hogy nem vállalja fel gondolatait, inkább diplomatikus módon közli a másik féllel őket. 
Barátságos: 
5/5 Nagyon szeret barátkozni, de azért megválogatja őket és bizonyos elvárásoknak is meg kell felelni, ahhoz hogy kialakuljon a barátság.

Rossz tulajdonságok:


Felületes: 
5/1 Én egyáltalán nem gondolom, hogy felületes lenne, éppen ellenkezőleg, addig csinál egy dolgot még az nem lesz olyan amilyennek lennie kell, és nem csapja össze.
Hiú: 
5/1 Melissa semmilyen mértékben sem hiú, nem öntelt, és nem is kényes. Ezek ellentéte jellemző rá. Néha átesik a ló másik oldalára és még az egészséges magabiztosságát is elveszti egy kis időre. 
Határozatlan: 
5/3 Régebben a határozatlanság jobban jellemző volt rá, még ma is mérlegre teszi a dolgokat mielőtt döntene, de már nem tart olyan sokáig meghozni a döntést.
Megbízhatatlan: 
5/1 Én az életemet is rábíznám, tehát ez az állítás rá nem igaz.

Divat:

"Szereti a finom és minőségi dolgokat, ruhatárát gyakran és szívesen bővíti": 
5/5 Minél minőségesebb, annál jobb, főleg ha még az ára is kedvező. Szívesen vásárol, egy új ruhás szekrény jól jönne. :P
"A légies, könnyed, világos színeket szívesen viseli": 
5/5 És ezek jól is állnak neki és a személyiségének. 
"Az elegáns stílust kedveli, amit egy-egy kiegészítővel tesz egyedivé, különlegessé, tetszetőssé": 
5/4 szerintem inkább a nőies stílus kedvelője, persze amit felhúz az legyen elegáns, nézzen ki jól. Kiegészítője több van mint egy lány kollégiumnak összesen és szívesen variál velük.
"Nem lenne idegen számára egy elegáns kalap sem":
5/5 Egyáltalán nem idegen neki a kalap, sőt akármilyen kalapot próbál mindig jól áll neki, legyen az a legcsúnyább modell.
"Megjelenéséhez tartozik a ruhájához illő magas sarkú cipő": 
5/5 Ha olyan eseményre hivatalos, ahol csinosabban kell felöltözni, a magassarkú elengedhetetlen és mindig olyan, ami passzol az outfitjéhez.
-Tina Melissáról

Today's topic is the sign of the zodiac. We do not want to bore you with boring definitions and descriptions, so we selected some good and bad qualities of our zodiac sign and tell you how true these statements are. However, for the fun we are not going to tell about ourselves, but each other. After eight years of friendship we know each other pretty well. :) Tina's zodiac sign is Gemini. Melissa's zodiac sign is Libra.
What's your zodiac sign? Tell us in the comments. :)

Tina - Gemini 

Good qualities:

Energetic: 
5/5 Tina is very energetic. For her is no such thing as doing something slowly.
Clever: 
5/5 I'm not just saying this because she's my best friend, but because it's true. She's constantly learning something and she is already smart. She finds connections in things, that I never did. For her, nothing is impossible.
Communicative: 
5/4 I give this a four, beacuse it is true that she communicates, but she is selective with who she communicate with and I respect that.
Imaginative: 
5/5 She has very good ideas and she's good in rough situations. She doesn't like it when something is long and boring, so she always thinking on something new.
Witty: 
5/5 For sure. If the two of us are together, then it's definitely ends with laughter. But it is not just the end, th beginning and the middle too. :D 
Adaptable: 
5/3 A part, perhaps, but she prefers her own opinion and it's better, if others are adapting to it. But I'd never find this a bad property. 
Independent:
5/5 She love to travel and if she can, she would go somewhere right now. Some things, of course she needs before leaving, but then off she goes.

Bad qualities: 

Superficial: 
5/1 You can't say that about her. She is the complete opposite of this. 
Restless: 
5/5 I do not understand why this would be a bad quality. She always wants to go, there is always something to do and she can not stay in one place for a long time. I do love that about her. 
Devious: 
5/5 I do not think it is a bad quality eather. She will need it in her profession. She makes plans and solve situations like no one else. She still impresses me everytime. 
Indecisive: 
5/1 Tina always knows what she wants and what not, always fully decided. I think it is a good quality, and therefore we make a good pair because I'm the complete opposite of this. 
Anxious: 
5/4 Yes, anxious type. Although usually the concern is reasonable.

Fashion: 

"Less insist on quality product" :
5/3 Is not the most important thing for her. More like for something that is comfortable and looks good on her, but it's not a final consideration for her eather. 
"She dresses up for her mood and loves styles switches." :
5/5 Yes, she dresses as she feels, but I think some of us are also doing so. She likes to push the envelope and try new styles. She was never afraid of that. 
"Typically she has a lot of shoes, accessories." : 
5/2 Absolutely not, she don't has much accessories and don't even like them as much. And she has just the shoes that she needs. 
"She uses sparkles and shiny make up on her eyes to show her personality. It's important to her to put on lipgloss and lipstick.":
5/1 She is the complete opposite of this. Minimal makeup, just what's necessary and it is just fine.


-Melissa about Tina

Melissa - Libra 

Good qualities: 

Kind: 
5/5 This is entirely true, sometimes even with people who do not deserve it. She's just like that, she can't be not nice to people. 
Quiet, peaceful: 
5/4 Compared to me she's calm and peaceful, but sometimes she's so vivid that even I can hardly follow her. 
Idealistic: 
5/5 She puts so much effort to bring out the most of herself and to develop her personality. She often motivates me and others to find themselves. 
Artistic: 
5/5 I absolutely agree with this statement. There is not a thing that she can't do. She has skills for everything.
Diplomatic: 
5/5 Because she is so kind she do not know and do not like to offend people. This does not mean that she doesn't say her thoughts, just have a more tactful way to communicate with them. 
Sociable: 
5/5 She likes to make friends, but she's selective and there are certain requirements that has to fit, in order to form a friendship.

Bad qualities: 

Superficial: 
5/1 I did not think she is superficial at all, she even works on things until is not going to be as it should be. 
Vain: 
5/1 Melissa is far from vain, she's not arrogant, nor is it fastidious. The opposite of these characteristics. Sometimes she even falls on the other side of the horse and loses that little healthy self-confidence that she has. 
Indecisive:
5/3 Back then she was more like that, and she still weigh things before deciding, but nowdays it doesn't take so long to make decision. 
Unreliable: 
5/1 I would trust her with my life, so this statement it is not true at all.

Fashion: 

"She likes quality and fine things, and often expand her wardrobe.":
 5/5 The higher quality the better, especially if the price is still affordable. She could use a new wardrobe space. : P 
"She like to wear the airy, light and bright colors."
5/5 And they are also good for her and her personality. 
"Elegant style, one accessory that makes it unique, special."
5/4 I think she is more of a fan of feminine style, of course she can pull off the elegant look good. She has more accessories than a full college of girls and likes to diversify them in different ways. 
"A stylish hat would be no stranger for her."
5/5 She is absolutely no stranger to hats, it doesn't matter what kind of hat it will always fit her well, whether it be the worst model ever. 
"Appearance includes her gown with matching high heels."
5/5 If she have to be on a formal event where you have to dress cute in high heels then it's essential for her that the shoe matches the outfit.
-Tina about Melissa

2 comments:

  1. I am a Gemini
    Lovely post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete