Tuesday, July 29, 2014

Vacation outfit 3# and 4#


Hello! 

(ENG) Today I'll show you, not one, but two outfit from the vacation. Both of the outfits I wore a simple dress. A simple dress can easily be dress up by accessories. I've done this. The first is the little black dress with a silver necklace, hat and gladiator sandals. The second one is a bright colored, high-low dress and I paired it with a black necklace and the same sandals. Both are cute, but comfortable. My favorite combination.

Which one do you prefer? Black or neon green? Tell me in the comments. :)


(HU) Ma nem egy, hanem két outfitot és megmutatok nektek a nyaralásról. Mindkettőnél egy egyszerű ruha van a főszerepben. Egy egyszerű ruhát is fel lehet dobni kiegészítőkkel. Én is ezt tettem. Az elsőnél a kis fekete ruhámhoz egy ezüst nyakláncot és kalapot húztam, gladiátor szandállal. Még a másodiknál egy élénk színű, elöl rövid és hátul hosszú ruhához egy fekete nyakláncot húztam ugyanazzal a szandállal. Mindkettő csinos, de mégis kényelmes. A kedvenc kombinációm.

Ti melyiket húznátok fel inkább? A feketét vagy a neon zöldet? Írjátok meg kommentben. :)

(SRB) Danas ću vam pokazati ne jedan, već dva outfita sa mora. Kod prvog outfita nosim jednostavnu crnu haljinu sa srebrnom ogrlicom, šeširom i sandalama. Moj drugi outfit je jedna neon haljina koja je nazad malo duža, crnu ogrlicu i iste gladiatorske sandale. Obe kombinacije su slatke ali i udobne. Moja omiljena kombinacija. 

Koju kombinaciju vi preferirate? Crnu ili neon zelenu? Napišite mi u komentarima. :)


LITTLE BLACK DRESS


HAPPY NEON- Melissa

6 comments:

 1. neon<3
  http://zielonoma.blogspot.it/2014/07/tiulowe-szyfonowe-spodnice.html

  ReplyDelete
 2. Beautiful outfits
  You look amazing on both

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete