Friday, May 9, 2014

Make your best choice with GlamST


Hello!


(ENG): GlamST is the new platform that helps women find the best beauty products. It combines a virtual makeover tool, smart recommendations and social advice to help women make their best choice online.
GlamST aims to create a positive community of women that feel comfortable with their choices and who they are.
Try virtual looks, try products you would have never dare to try, find your real beauty, help other find the best looks, have fun and receive and give advice!


(HU): A GlamST egy olyan új oldal, amely segít a nőknek megtalálni a legjobb termékeket a sminkeléshez. Egy helyen virtuálisan kisminkelheted magad, hasznos ötleteket és tanácsokat kaphatsz, hogy meghozd a legjobb döntést online. A GlamST egy pozitív közösséget hoz létre, ahol a nők magabiztosnak érezhetik magukat és döntéseikben is biztosak lehetnek.
Próbáld ki a virtuális átalakítást, próbál ki olyan termékeket, amelyeket soha előtte nem mertél és találd meg önmagad és segíts másoknak is megtalálni azt. Érezd jól magad, kapj és adj tanácsot! 

Found out more about the GlamST page:
Ismerjétek meg jobban a GlamST oldalt:


1. Registration
It's very simple. By clicking on login in the right corner, you can join with your Facebook or Google+ account. After that you just have to add a few informations and that's it.

1. Regisztráció:
Nagyon egyszerű. A jobb sarokban lévő login-ra kattintva, választhatunk hogy a facebook vagy google+ adatainkkal jelentkezünk-e be. Ezek után már csak kicsit ki kell bővíteni a profilt.


2. Upload a photo:

Choose a picture where your face looks best, and upload it. (You can check out how to take the perfect picture.) At this stage, the key is to set the dots on your face as close as you can. If you follow the instructions and chose an appropriate picture then there will be no problem.

2. Fénykép feltöltése:
Válassz egy képet ahol az arcod szépen látszódik, töltsd fel. Ebben a szakaszban a legfontosabb az, hogy a pontokat az arcodon jól beállítsd. Ha követed az utasításokat és megfelelő képet választottál akkor nem lesz semmi gond.3.Make up time:

Click on the looks and your picture will appears. If you've realized that your picture is not good, or you found a better one, you can still change it. Three categories are available to you FACE, EYES and LIPS. In the face category you can choose different foundations, concealers, powders and blushes. You can see which color or shade looks good on you and you can try them out online. You can try out the product you want for a long time but you didn't have the chance before. The eye is the most interesting category for us. At the eyeliners example you can not only chose the color and the intensity, but the forms as well. So you can experiment with forms as well. A similar situation with the eye shadows, where you can choose which color goes to your eyes and where. You also have mascaras in the end. This way you can try out new products, colors, shapes without standing in lines, waiting, smudges on you hand and spending a lot of money. In the lips section you have the largest selection. Meanwhile you can check out the before and after picture of you.

3.Smink próba:
A looks-ra kattintva megjelenik a képed. Ha időközben rájöttél, hogy nem jó a képed, vagy találtál jobbat, akkor még változtathatsz. 3 kategória áll rendelkezésedre az ARC (FACE) ,  SZEM (EYES), SZÁJ (LIPS). Az ARC kategórián belül különböző alapozók, concealerek, púderek és pirosítók közül válogathatsz. Megnézheted melyik árnyalat áll jól, kipróbálhatod, igaz hogy csak online, a terméket amit már régóta szeretnél. A szem kategória a legérdekesebb számunkra. Az szemceruzáknál és szemtusoknál például nem csak a szint választhatjuk ki, hanem a formát is. Tehát bírsz kísérletezni a formákkal is. A szemfestékeknél hasonló a helyzet, választhatsz melyik szín hol legyen a szemeden. A végére jön még a szempilla spirál is. Ezzel valójában új termékeket, színeket, formákat próbálhatsz ki, megkíméled magad a sorban állástól, összemaszatolástól és a felesleges költekezésről ne is beszéljünk. A szájfény és a szájrúzsoknál a legnagyobb a választék. Közben mindig megbírod nézni, hogy hogy néztél ki a smink előtt és a smink után.


4. Share:

When you have finished your look and you feel like is successful you can save and share that with others. 

4. Megosztás:
Ha megvagy az átalakítással és sikeresnek is érzed akkor elmentheted és meg is oszthatod, hogy mások is gyönyörködjenek benne.


Other benefits of the page to write an opinion on the products, so you can help others. If you have a product that works then put it in your favorites to find them quickly and in one place. You can look around and see how others did their make up and if you like it, you can write a comment and support them by clicking on the GO GIRL or the little heart. 
We think it is good website because this way you can try out expensive products, you do not dare to buy it before. And this way you don't spend a lot of money. The site is still new, and they constantly introduce new products that you can try out. Az oldal további előnyei hogy a termékekről véleményt is írhatsz, így segíthetsz másoknak. Ha valamelyik termék beválik beteheted a kedvenceid közé hogy mind egy helyen legyen és gyorsan megtaláld őket. Nézelődhetsz mások hogyan szépítették meg magukat, ha tetszik írhatsz rá véleményt vagy támogathatod, ha a GO GIRL-re illetve a kis szívecskére kattintasz.
Szerintünk azért jó az oldal, mert így kipróbálhatsz drága termékeket, amit nem mersz megvenni. Így kipróbálhatod, jól állnak-e rajtad és nem költesz egy csomó pénzt. Az oldal  még új, folyamatosan tesznek majd be új termékeket, amelyeket ki lehet próbálni.
-Tina and Melissa


*This is a sponsored post, however we wrote down our honest opinion.
*Ez a poszt szponzorált, ennek ellenére őszinte véleményünket írtuk le.

6 comments:

 1. Sounds interesting :)

  Check out my new post Here!!!

  Apart from that do you wanna follow each other on Instagram?
  Just let me know if you do on my blog and I will follow back right away
  xoxo

  ReplyDelete