Tuesday, May 27, 2014

BFF style - Orange and White

Hello!


(ENG) In this post originally just I planned to show you my outfit, but when Melissa arrived and we noticed our matching color combination so we decided to show you both of our outfits. The same colors are used, orange and white, and it clearly shows the difference between our styles. Since this was my post I had the time to prepare for it, Melissa just came to help me, but her pictures came out better then mine plus she has no make up on, so give her a random applause and wish me Happy Birthday. :)

(HU) Ebben a posztban eredetileg csak az én outfitemet mutattam volna be, de mikor megérkezett hozzám Melissa, észrevettük, hogy össze öltöztünk. Ugyanazokat a színeket használtunk mindketten, a narancssárgát és a fehéret, mégis jól látszik a kettőnk stílusának különbsége.  Mivel ez az én posztom lett volna én készültem rá, Melissa csak segítkezni jött, mégis az ő képei jobbak lettek plusz rajta még smink sincsen tehát egy nagy tapsot neki, nekem pedig Boldog Születésnapot. :))

1. TINA:
Necklace and rings: Melissa and I chose them from Born Pretty Store. We prefer silver accessories, but it does not hurt when you have a couple of gold among them. It was perfect for this outfit. I really like these white beaded accessories, so there was no question that this necklace is chosen. I'm very satisfied with it, it's very nice and pretty in real life. It is really sturdy, so that's always a plus. The rings are very simple midi rings and we asked for four pieces. In the summer it will look great with painted nails. If you order more you can play with it and create different looks. Youthful, modern, looks great I recommend it! We had to wait a month for them, they were carefully packed in, for safety, they make sure that nothing happens to them during transport.
Top: This is the shirt I bought a while ago in a thrift shop. First, the color caught me. Loose, dropped shoulders, I like to wear it when the weather is warmer, because they are loose on me.
Pants: One of my favorite pants, I could not wait to wear them. Due to the vertical strips I look taller and thinner.
Shoes: I've been planing to buy one of these easy slip-small shoes, but somehow none of them was right. It was worth the wait. So far I wore them twice, they do not rub, very comfortable, as if there would not be on my feet.

Nyaklánc és gyűrű: Melissával közösen választottuk ki a Born Pretty store-ról. Jobban preferáljuk az ezüst kiegészítőket, de nem árt, ha van egy-két arany is köztük. Ehhez az összeállításomhoz például nagyon jól jött. Nagyon tetszenek ezek a fehér nagyobb gyöngyös kiegészítők, így nem volt kérdés, hogy ezt a nyakláncot választjuk. Nagyon megvagyok vele elégedve, élőben nagyon szép és mutatós. Strapabírónak néz ki, ami nem egy utolsó szempont. A gyűrűk nagyon egyszerű kis karikák, mi 4 darabot kértünk. Nyáron, egy szépen kilakozott körmön sokat tud dobni. Ha többet vesztek nagyon sokféleképpen lehet kombinálni. Fiatalos, modern, jót mutat, ajánlom beszerezni. Egy hónapot kellett rájuk várni, gondosan be voltak csomagolva, nehogy valami történjen velük szállítás közben.
Felső: Ezt a felsőt még egy régebbi turis körúton vettem. Először a színe fogott meg. Laza, ejtett vállú, akkor szeretem hordani, amikor melegebbek vannak, mert nem tapad rám, nem izzadok bele, átjárja a levegő.
Nadrág: Az egyik kedvenc nadrágom, már alig vártam, hogy felbírjam húzni. A függőleges csíkoknak köszönhetően magasabbnak és vékonyabbnak tűnök.
Lábbeli: Tervbe volt már egy ideje egy ilyen könnyen belebújós kis cipő, de valahogy egyik se volt megfelelő. Megérte várni. Eddig kétszer volt a lábamon, nem dörgöl, nagyon kényelmes,mintha semmi nem lenne a lábamon.


2. MELISSA:
As Tina already said I did not plan to be in the post, but as we noticed the matching color scheme I could not pass up. The orange top is just a simple short-sleeved top, which I recently bought in Germany. The skirt was my Moms and I was only shortened it a little. I just wore a comfortable sneaker in white. That's about it for me. :)

Amint a Tina már elmondta én nem terveztem benne lenni a posztban, de ha már összeöltöztünk nem hagyhattam ki. A narancssárga felsőm csak egy egyszerű rövid ujjú felső, amit nemrég vettem Németországban. A szoknya pedig még Anyum szoknyája volt és én csak kicsit átalakítottam, lerövidítettem. A lábamon csak egy kényelmes fehér cipő van. Nagyjából ennyi az enyém. :)Are you ready to wear orange ?

20 comments:

 1. So stylish :) Im loving orange this year so trendy
  have a lovely day

  www.shaunasharp.com

  ReplyDelete
 2. Both of you ladies look amazing
  Beautiful outfits

  Love Vikee
  www.slavetofashion9771.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Oh what a great colour! These outfits are so pretty. Love the striped pants!
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Orange is the "It" shade! Lovely looks! :)

  ReplyDelete
 5. Cute orange looks. Love both.
  effortlesslady.blogspot.ca

  ReplyDelete
 6. Orange is such a fabulous color! You look super summery
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. You have great Ideas and a interesting blog, I really like it!
  what you think, wanna follow each other?
  Just let me know, I would be happy :-)

  Kiss from Swiss, Kira
  schuhRei.ch

  ReplyDelete