Friday, January 3, 2014

What I got for Christmas - Melissa

Hello!

(ENG) Christmas is my favourite holiday, because I can spend time with my family. Also I like all the yummi food and the presents. I took a picture of my presents to show you. If anyone wants to know more about them in details, please comment down and I will write a post about that. 
I'm not bragging! I'm just very thankful for everything that I got. 


(HU) A Karácsony a kedvenc ünnepem, mert olyankor együtt van az egész család. Nem is beszélve a sok finomságról és ajándékról. A Karácsonyt mi mindig a Nagymamámnál ünnepeljük, ott van az ünnepi vacsora, majd a vacsora után az ajándékosztás. Most is nagyon sok, szép ajándékot kaptam és mindenért nagyon hálás vagyok. Lefényképeztem nektek az ajándékaimat, amit most így képekben megmutatok. Ha valamiről többet vagy részletesebben szeretnétek hallani, akkor jelezzétek nekem kommentben. 
Azt szeretném még hozzátenni, hogy nem dicsekedni, kérkedni szeretnék vagy bárkit is megbántani ezzel a poszttal, csak nagyon tetszenek az ajándékaim és mindenért nagyon hálás vagyok. 

(SRB) Božić je moj omiljeni praznik, jer cela porodica slavi zajedno. Volim ukusna jela koja se tada jede i poklone. Pravila sam nekoliko slika o poklonima da vam pokažem. Ako vam se neki poklon svidi i želite više da saznate o tome pišite komentar i ja ću napisati moje mišljenje. 
Ne pravim ovaj post da se hvalim! Samo sam jako zahvalna na dobijene stvari.

-Melissa
8 comments:

 1. Nice presents :)

  ReplyDelete
 2. You sure got a lot of great things! Very lucky girl!

  Rebecca
  www.winnipegstyle.ca

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Rebecca!I'm very thankful for everything that I got!

   Delete
 3. Great post and blog! Lets follow each other? Kisses.
  http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

  ReplyDelete