Sunday, December 1, 2013

November favourites part 2-TinaAllin hajsampon:

Nem tudom ki mennyire ismeri ezt a márkát,de akinek hullik a haja vagy zsíros annak ajánlom a figyelmébe. Én először a piros dobozost próbáltam ki, ugyanis nagyon hullott a hajam. Nagyon meg voltam vele
elégedve, mire kifogyott az én problémám is megoldódott. Másik sampont használtam kb. 2-3 hónapig, a hajam hajmosás után zsírosabb volt mint előtte. Nem gondolkoztam sokáig elmentem a DM-be, megvettem a zöld dobozost, haza vittem és azonnal megmostam vele a hajam. Az eredmény magáért beszélt, a hajam talán soha sem volt olyan szép. :)


Avon Advance Tehniques hajápoló marokkói argánolajjal:
Csodálatossan szép, fényes és puha lesz a hajam tőle, nem töredezik, könnyű kifésülni. Illata nagyon jó. Amióta használom sokan dicsérik a hajam. Viszonylag kevés is kell belőle, így az árát is megéri.


Oriflame My Red by Demi Moore: 
Nagyon nőies, igazából édes-virágos illat. Aki szereti az édes illatokat, annál tuti nyerő lesz ez a parfüm. Ami számomra fontos kritérium egy parfümnél az az, hogy tartós legyen az illata. A My Red-et este is érzem magamon. A design-ja is tökéletesen beleillik a koncepcióba.


Infinity karcsat: 
Az infinity (végtelen) szimbóluma idén nagyon divatos lett. Az egyik kedvenc színem a királykék, ami szerintem az arany végtelen jellel érdekes kombinációt alkot. Ha a karcsatot hordom úgy érzem bármire képes vagyok, végtelen lehetőségem van, csak jól kell kihasználnom őket.


Pulcsi:
A legbüszkébb szerzeményem egy pulcsi amit  egy Thrift shopban vettem potom pénzért. Régóta vágytam egy ilyenre. Egy kis túlzással azt is lehet mondani, hogy ebben a hónapban le sem vettem magamról.


Meggle jaffa cakes csokis tej:
Tudom, hogy most a teák időszaka van, de én egyszerűen nem tudom leállni erről a csokis tejről. Az íze tényleg olyan, mint a Jaffa keksz. Az egyetlen negatívuma az ára.

Revenge-Bosszú: 
Kedvenc sorozatom ebben a hónapban a Bosszú. Eredetileg szeptemberben kezdték vetíteni a 3. évadot, én most keztem el nézni az elsőt. Egy lányról szól aki az apja halálán szeretne bosszút állni, de persze nem ennyire egyszerű a történet. Minden részben valami olyan történik, amire nem számítok, és muszáj megnéznem a következő részt is.
Ha valamelyik kedvencem megtetszett nektek is, és szeretnétek bővebb leírást róla jelezzétek commentben!

Boldog,Békés Adventi Ünnepeket mindenkinek!:)


No comments:

Post a Comment