Sunday, December 1, 2013

November favourites part 1 - MelisszaNem tudom, hogy csak nekem tűnik úgy vagy a november tényleg nagyon gyorsan elmúlt. Ebben a hónapban (és talán egy kicsit októberben is) találtam náhány dolgot, amit megszerettem és ezeket fogom most felsorolni és mesélni róluk néhány mondatban.


Az első két dolog a smink kategóriába tartozik. Az egyik a NYX korektora (NYX HD Photogenic Concealer és a szín pedig CW02 Fair/Clair). A születés napomra kaptam Tinától és azóta is előszeretettel használom minden nap. Az alapozó után viszem fel a bőrömre és mivel világos árnyalatú, ezért arra használom, hogy kicsit világosabbá tegyem a szemem alatti részt. Így frissebbnek hat az arcom reggelente, még akkor is, ha  nem aludtam valami sokat. A fedése szerintem nagyszerű és elég belőle egy nagyon pici mennyiség is.

Jelezzétek nekem kommentben  vagy akár e-mailben is, ha szeretnétek, hogy írjak arról, hogy hogyan sminkeljünk úgy reggel, hogy éberebnek tűnjünk. Szívesen megosztom veletek az tippjeimet és trükkjeimet.


Amikor eljön az ősz, akkor a ruhatáramat sötétebb színekre váltom. Ez a körömlakkomra is vonatkozik. Novemberben előszeretettel festettem sötétebbre a körmömet. Az Avon matt körömlakja nagy kedvencem volt ebben a hónapban. A színe sötét lila, apró rózsaszín csillámporral. Gyorsan szárad és amikor megszárad, akkor még egy picit sötétebb is, mint az üvegben. Körömlakk: Avon Matt - Violetta.A kedvenc sapim még csak 1 hete van a tulajdonomban, de máris a kedvencem és tudom, hogy az is lesz még jó sokáig. Már nagyon régóta szerettem volna ilyet, de sajnos nálunk nem kapható. Anyukám lepett meg vele egy hete, amikor csomagban küldte nekem Németországból. Panda sapi: MisterLady butik, Németország

A kedvenc cipőm, azért van ezen a listán, mert nem csak, hogy szép, hanem még kényelmes is. Mivel platformos, ezért nem érződik, hogy mennyire magas a sarka. Egy teljes estét végig buliztam benne és a lábam csak utolsó fél órában kezdett el egy picit fájni. A fekete bokacsizma számomra mindenképp az őszi ,,must have” listára tartozik. A cipőt az interneten rendeltem.


A parfüm, amit ebben a hónapban használtam ajándék volt. Az illata mindenképpen édes és Naomi Campbell: Cat deluxe-hoz tudom hasonlítani. Nagyon hasonló az illatuk és azt is nagyon szerettem. Nem vagyok valami jó az illatok leírásában, ezen majd próbálok javítani, ígérem. Annyit mondhatok, hogy NAGYON jó illata van. Parfüm: QS by s’Oliver On Stage
E hónapi, úgy nevezett random kedvencem egy gyertya a Brise-től. Különben is imádom az illatos gyertyákat, de ez a Vörös áfonya illatú egyszerűen mesés. Amikor meggyújtom az egész szobában érezni az illatát és rögtön karácsonyias hangulatba hoz. Gyertya: Brise Vörös áfonya (Winter berries)Amit sokszor hallgattam ebben a hónapban:

  • ·         MKTO-Classic
  • ·         Tori Kelly-Daydream
  • ·         Glee-I feel pretty/Unpretty

A kedvenc sorozatom nem csak most, de mindig is a kedvencem volt. Oldalakon kersztül tudnám sorolni, hogy mi mindent szeretek benne. Mivel ez az utolsó évada, ezért minden rész felvidít és egy kicsit el is szomorít. Ez pedig nem más, mint az Így jártam anyátokkal. Ha valamelyik kedvencem megtetszett nektek is, és szeretnétek bővebb leírást róla jelezzétek commentben!

Boldog,Békés Adventi Ünnepeket mindenkinek!:)

No comments:

Post a Comment