Saturday, December 21, 2013

Enjoy the little things


Sziasztok!
Tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy spontán típus! Szeretem, ha minden megvan tervezve és mindenre felvagyok készülve, így nem ér meglepetés! Nálam ez a megtervezés már nagyon durva fázisba ért, minden óra be van osztva! Nem hiszem, hogy ez feltétlenül rossz lenne, viszont a körülöttem lévők ( családtagok, barátok, barátnők ) mind az ellenkező típushoz tartoznak! Huuuu, de messziről kezdtem! :D Tehát a lényeg az, hogy az én szépen beosztott havi rendemet, egy kirándulás végett átkellett terveznem! Anyukám kijelentette, hogy dec. 14-én a Fora virágfesztiválra látogatunk! Nem elleneztem az ötletet, meg végül is időben szólt, de miután megtudtam a teljes programot, már majdnem jobban akartam menni, mint anyukám. :P
3 fő állomás volt:


1.Keceli Flora Virágfesztivál és Fazekas Kiállítás:
Mielőtt azt hinnétek, hogy virágot és edényeket láttam, elmondom, hogy nem csak ezek a dolgok voltak! Természetesen ezekből volt a legtöbb, de volt kisállat kiállítás, virág vásár, forralt bor, kürtöskalács, illatos gyertyák, díszek, sapik stb...


2. Szent Korona Cukrászda Soltvadkert


A kiállítások után, kicsit kényeztettük magunkat! Én már sokat hallottam Soltvadkertről, főleg a fagyijáról! Végre megkóstolhattam őket én is! Gyerekek.... én ilyen finom fagyit még nem ettem! 4 félét próbáltam: mascarpone, melba, velencei álom, málnás-vörösboros! Mindegyik tetszett! :) Sütit is ettem, sőt 4 félét haza is hoztunk! Kedvencem a Rákóczi túrós volt!
3. Tesco


A maradék pénzünket valahol elkellett költeni. :) Én minden édességet szeretek, ebben nem válogatok, de mégis úgy érzem, hogy ti akik Magyarországon laktok szerencsések vagytok! Olyan finom csokikat, chipseket árúlnak, hogy én mindig egy nagy táska édességgel érek haza! :) Nem kell mondanom, hogy 99%-át már megettem/tük! Ennyi maradt. :)
Egy kis kitérő: Mivel nekem nagyon tetszett az outfitem, arról is mutatok képeket! :)Ha van bármilyen karácsonyi kívánságotok, amiről szeretnétek, hogy beszéljünk egy posztban, akkor csak írjatok nekünk és mi megcsináljuk. :)  

                                                                                                                 -TINA


2 comments:

  1. Replies
    1. I'm glad that you like it:)Wishing you and your family a Merry Christmas!

      Delete