Friday, November 22, 2013

Cruciani bracelets

A Cruciani márkáról először YouTube videókban hallottam, később már különböző divat bloggerek  is írtak róla. Különböző outfit-eket nézegettem és arra lettem figyelmes hogy már nem is a ruhák kombinálása érdekel, hanem a kis színes karkötők a lányok kezén. Nem bírtam nyugodni, meg kellett tudnom hol lehet venni. Nem kellett sokáig keresnem, a net már tele volt  képekkel, cikkekkel a Cruciani karkötőkről. Megkerestem a hivatalos oldalát (hivatalos oldal) és beigazolódott a félelmem. Hozzánk (Szerbiába) nem szállítanak és nem is árulnak ilyeneket! Szerencsére egy fél évre rá nálunk is elkezdték árulni és lett saját Cruciani karkötőm. Azóta háromra bővült a kollekcióm, de úgy érzem ez még mindig nem elég, legszívesebben megvenném mindet.
Azt szeretem bennük hogy egyszerűek mégis hatásosak. Bármilyen kombinációt feldobnak.Mint ahogy azt mindannyian tudjuk, idén divat a különböző karcsatok,kiegészítők halmozása, egy Cruciani karkötő sosem lehet tévedés. Nem szabad azt sem kifelejtenem hogy mindegyik karcsatnak jelentése van,amit a csomagolás hátulján ír. (pl:lóhere-szerencse,pillangó-szabadág stb). Tehát nem kell csodálkoznunk hogy a világ ilyen gyorsan ,,megfertőződött’’ vele, persze ehhez a sztárok is hozzájárultak,ők szintén előszeretettel hordják. Szerbiába kb. 1000-1500 dinárba kerülnek, sajnos csak néhány fajta kapható,remélem idővel bővítik majd a kínálatot!Magyarországon kb. 2490-5990 Ft-be kerülnek. Ezeket a karcsatokat is hamisítják! Aki mindenféleképpen eredetit szeretne venni az figyeljen a következő dolgokra:

    1. A hamísitványokról hiányzik a C betű
    2.A legtöbb esetben  7 motívum van a karkötőn (lásd lóhere vagy szív), a pillangó azonban sokkal szélesebb motívum, így abból csak 5 db fért el
  3.Be vannak csomagolva és a hozzájuk tartozó tokban eredetiségi tanúsítvány is található
    4. Hivatalos viszonteladók rajta vannak a listán ,utána kell nézni az értékesítési helyeknek

Ha valaki nem szeretne ennyit költeni egy karcsatra az feleáron másolatot is tud venni, ami majdnem úgy néz ki mint az eredeti.
                         
                                                                                                                 -Tina

Értékesítési helyek Magyarországon-link
Értékesítési helyek Szerbiában-link

No comments:

Post a Comment